Saturday, April 13, 2013

Lihtsalt teada andmaks, et ma olen täitsa elus ja terve. Kuna on vaheaeg, siis midagi eriti ei toimu. Olen lihtsalt kodus ja üritan natuke koolitööde kallal nokitseda. Eks see vähe aeglaselt läheb aga noh, mis teha. Vaikselt hakkab tüdimus tekkima sellest siin ja mõtted kipuvad lausa vägisi koju. Aga natuke tuleb veel vastu pidada. 21. lähen veel nädalaks Walesi field tripile. See peaks ka jälle vaheldust andma ja tegelikult täitsa huvitav olema, sest ikkagi midagi erialast jälle.

Ja kevad on nüüd täitsa ametlikult peale hakanud. Peale soojade ilmade kinnitab seda ka karvavahetuse algus. Täitsa hea on tagi kanda ja ilma kinnaste ning sallita õues käia. Päikest on ka arvestatavalt palju paistnud.

Ning kõik, kes non-stop eesti muusikat kuulata tahavad, siis netiraadio.ee on selleks väga hea koht. Peale igat sorti muusika saab ka Eesti loodushääli kuulata. Väga hea rahustav kui parasjagu nagu haige jänes ringi aeled ja kuidagi pidi hea olla ei ole. Ning piisavalt hea kujutlusvõime puhul saab silmad kinni pannes ette kujutada, et oled kodus ja otsid esimesi sinililli.

No comments:

Post a Comment