Friday, February 22, 2013

Suursaadik

Eile oli meil (Manchesteris õppivatel Eesti tudengitel) kohtumine Eesti suursaadikuga Inglismaal Aino Lepik von Wrieninga. Eesmärk oli lihtsalt kokku saada, sest ta tahtis kuulda meie kogemusest ja mõtetest siin õppimise kohta. Selline mitte formaalne istumine lihtsalt. Suursaadik ise meile kellelegi eriti head muljet ei jätnud, tsitterised Erkkit, selline vana kooli piff. Ta tõesti oli natuke kummaline. Suursaadikult ootaks, et ta on sotsiaalselt pädev, aga ta ei olnud... Ka ei olnud tema inglise keel väga hea, mis on samuti üllatav. Eriti naljakas oli see kui ta lõpuks meile kingiks toodud Vana Tallinna peaaegu et seljaga meie poole olles üle andis.

Ma jätsin isegi trenni minemata. Riided olid isegi kaasas, aga mõtlesin, et oleks ebaviisakas niimoodi lihtsalt poole pealt ära minna. Pärast olid jubedad süümekad, et ei läinud. Aga võib-olla oligi hea, sest täna on kehv enesetunne. Pärast läksime veel istusime omakeskis natuke ja arutasime vabariigi aastapäeva tähistamist. Homme läheb viineripirukate tegemiseks.

See nädal oli meil Biology Activity week. Mis tegelikult tähendab, et loenguid see nädal põhimõtteliselt polnud. Ja see omakorda tähendab, et mul on igav. Tööd ka ei ole, ainult pühapäeval on City mäng.

Ilmad on üllatavalt külmad olnud. Pidevalt on 0 kraadi ümber temperatuur. See aasta on tublisti külmem olnud, eelmine aasta oli sellel ajal juba suur kevad. Ehk varsti jõuab kohale.

No comments:

Post a Comment