Saturday, September 10, 2011

Tahtsin täna hommikul minna Pargi jooksule. See toimub igal laupäeva hommikul, joostakse 5 km. Aga algab juba kell 9 hommikul. Panin siis endale kõik äratuskella helisema ja puha, aga võta näpust. Õhtul ei tulnud kuidagi und, magama jäin alles kuskil kell 2 ajal. Kui telefon hommikul pool 8 helises, ärkasin küll ülesse, kuid jäin uuesti maga. Nii palju siis sellest. Aga pärast läksin ikkagi ise jooksma.
Täna käis üks poiss tuba vaatamas, aga ei tea, kas ta elama ka tuleb. Eks ole paista.
Siis mõtlesin, et käin täna jala kooli juures, vaatan, kaua sinna kõnnib. Kuskil 40 minutit sellist mõõduka tempoga  kõndimist. Peab vist ikka bussiga sõitma hakkama, igapäevaselt peaaegu 2 tundi ainult kooli ja koju kõndimisele kulutada on ikka natuke liiga palju, ma arvan.
Pärast käisin veel Manchesteri muuseumis. Täitsa huvitav koht. Läheb päris palju minu wildlife biology teemasse, sest palju on loomade topiseid ja skelette ja juttu nende juurde. Sain kohe targemaks ka, nimelt mõtlesin juba ammu, et huvitav mis suured pardid need meie pargis elavad. Nüüd sain teada, et need on Kanada haned. Ja Manchesteri muuseumis oli Eesti riigivapp! Ma ei saanudki päris täpselt aru, miks see seal oli...Olid nagu looduse sümbolid, mis tähistavad tugevust ja visadust jne. Ja tamm tähistab siis tugevust, ning näitena oli meie vapp. Igatahes tõi see naeratuse näole.
Muud põnevat ei olegi toimunud. Järgmine nädal on ehk veidi huvitavam...

No comments:

Post a Comment